Summer Edition

Omega Fetish Festival 2022

SOLD OUT !!

Το Omega  Compound ανοίγει τις πύλες του στο αθηναϊκό κοινό σε ένα τριήμερο θεματικό φεστιβάλ 8-10 Ιουλίου.

Λίγο έξω από την Αθήνα σε έναν πολυτελή Οίκο 2000τμ οι Αφέντρες του Omega υποδέχονται τους λάτρεις του φετιχισμού αλλά και όσους/-ες επιθυμούν να μυηθούν στον κόσμο της Γυναικείας Κυριαρχίας.

Συμμετάσχετε στο Summer Omega Fetish Festival 2022

Τρεις ημέρες καλοκαιρινής BDSM διασκέδασης στο Omega Compound.

Official Venue of Omega Fetish Festival

The Omega Compound

OmegaCompound_mini_01

Μακριά από τα περίεργα βλέμματα αλλά και κοντά σε όλα, το Omega προσφέρει όλη τη διακριτικότητα που χρειάζεστε χωρίς να χρειάζεται να φύγετε από την άνεση της πόλης. Μόνο 25 λεπτά μακριά από το αεροδρόμιο και από το κέντρο της Αθήνας, εύκολα προσβάσιμο, με διακριτικό πάρκινγκ.

Summer Omega Fetish Festival 2022

8η μέρα

8pm - 11pm
The Sissy Tales.

Ημέρα αφιερωμένη στο crossdressing, τη θηλυκοποίηση και το αγαπημένο φετίχ του pegging. Μακριά από αδιάκριτα βλέμματα νιώσε την ελευθερία της μεταμόρφωσης και την ηδονή της διείσδυσης από τις Αμαζόνες του Omega.

Summer Omega Fetish Festival 2022

9η μέρα

5pm - 8pm
Spanking & Pain Pleasure

Μπορεί ο πόνος να προκαλέσει ανεπανάληπτη ερωτική διέγερση; Στον πυρήνα του BDSM βρίσκεται η έντονη αίσθηση (intense sensation) που προκαλείται από ελαφρά έως πολύ δυνατά χτυπήματα. Η διεύρυνση της επιθυμίας αλλά και η υπέρβαση των ορίων με ασφάλεια έχουν φυσικά περίοπτη θέση σε αυτό το φεστιβάλ

9pm - 12pm
Vanilla Corruption

Μια μοναδική εμπειρία για όσα ζευγάρια επιθυμούν να πειραματιστούν στην ανταλλαγή ρόλων,τη συναινετική πρόκληση βίας ή/και το swinging χρησιμοποιώντας τις kinky εγκαταστάσεις και τον ενημερωμένο εξοπλισμό του Omega. Οι έμπειρες Κυρίες θα σας καθοδηγήσουν και θα σας βοηθήσουν με συμβουλές και προτάσεις για τον φετιχιστικό εμπλουτισμό της ερωτικής σας ζωής.

Summer Omega Fetish Festival 2022

10η μέρα

8pm - 11pm
Foot Fetish Nation

Ένα αγαπημένο φετίχ στην παγκόσμια BDSM κοινότητα είναι η λατρεία των ποδιών. Οι Θεές του Omega θα προσφέρουν τα πόδια Τους στους πιστούς Τους υπηκόους για να τα περιποιηθούν ενώ κάποιοι τυχεροί-ες θα γίνουν το χαλάκι Τους ή το σκαμνί που θα Τα ακουμπήσουν.

The Omega Compound

Λάβετε υπόψη


Οι πύλες θα είναι ανοιχτές μόνο για 45 λεπτά και μετά την έναρξη του πάρτι δεν θα μπαίνει κανείς.


Η έξοδος γίνεται την καθορισμένη ώρα, εκτός εάν οι επισκέπτες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο επόμενο πάρτι ή εάν υπάρχει συμφωνημένη ώρα συνεδρίας.


Τα αναψυκτικά και το νερό είναι δωρεάν.
Το αλκοόλ χρεώνεται επιπλέον στο μπαρ.


Κρατήσεις μόνο μέσω email ή τηλεφώνου στη Mistress Alexandra. Ελέγξτε τη σελίδα επικοινωνίας.


Η ακριβής τοποθεσία του Omega Compound θα αποκαλυφθεί μόνο στους επισκέπτες με πληρωμένες κρατήσεις και την ίδια ημέρα των εκδηλώσεων.

Summe Omega Fetish Festival

Χρόνος παιχνιδιού


Οι επισκέπτες μπορούν να φορούν κουκούλες ή μάσκες.


Θα υπάρχει δημόσιο παιχνίδι για όσους θέλουν και προσωπικό για όσους το επιλέξουν.


Για τα ζευγάρια υπάρχει επιπλέον χρέωση για παιχνίδι με μία από τις μόνιμες Mistresses.


Τα εισιτήρια για το ιδιωτικό παιχνίδι πρέπει να αγοραστούν από την akira και να δοθούν στην Αφέντρα με την οποία θέλουν να παίξουν. Οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν όσα εισιτήρια συνεδρίας επιθυμούν.

Για ανύπαντρες κυρίες, άνδρες και ζευγάρια

Τιμές & Όροι

Οι φιλοξενούμενοι πρέπει να συμπεριφέρονται σύμφωνα με τις υποδείξεις της ομάδας, προκειμένου να διασφαλιστεί ένα ασφαλές περιβάλλον παιχνιδιού. Ως εκ τούτου, κάθε είδους μη συναινετική καταχρηστική συμπεριφορά δεν θα είναι ανεκτή.

Για τους πιο ντροπαλούς θα υπάρχει η δυνατότητα μιας σύντομης ιδιωτικής συνεδρίας με επιπλέον χρέωση.

Γενική είσοδος & ώρα συνεδρίας

Ανύπαντροι άνδρες

60 EUR
Γενική εισδοχή

Παρέχει το δικαίωμα πρόσβασης στην εκδήλωση και αλληλεπίδρασης με τις κυρίες και τους άλλους καλεσμένους. Ένα εισιτήριο ισχύει μόνο για μία ημέρα. Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε περισσότερες ημέρες, θα πρέπει να αγοράσετε επιπλέον εισιτήρια.

40 EUR
Χρόνος συνεδρίασης

Ώρα συνεδρίας με την Mistress Alexandra. Αυτές οι μίνι συνεδρίες έχουν διάρκεια περίπου 10/15 λεπτά και γίνονται χωρίς να παρακολουθούν άλλοι τι συμβαίνει.

20 EUR
Χρόνος συνεδρίασης

Ιδιωτική συνεδρία με μία από τις κυρίες. Αυτές οι μίνι συνεδρίες έχουν διάρκεια περίπου 10/15 λεπτά και γίνονται χωρίς να παρακολουθούν άλλοι τι συμβαίνει.

Γενική είσοδος

Ενιαίες κυρίες

30 EUR
Γενική αποδοχή

Δίνει το δικαίωμα πρόσβασης στην Εκδήλωση και αλληλεπίδρασης με τις κυρίες και τους άλλους καλεσμένους. Ένα εισιτήριο ισχύει μόνο για μία ημέρα. Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε περισσότερες ημέρες, θα πρέπει να αγοράσετε επιπλέον εισιτήρια.

Γενική είσοδος & ώρα συνεδρίας

Ζευγάρια

120 EUR
Γενική αποδοχή

Δίνει το δικαίωμα πρόσβασης στην Εκδήλωση και αλληλεπίδρασης με τις κυρίες και τους άλλους καλεσμένους. Το εισιτήριο ισχύει μόνο για την ``Εκδήλωση για ζευγάρια``. Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε περισσότερες ημέρες, θα πρέπει να αγοράσετε επιπλέον εισιτήρια.

40 EUR
Χρόνος συνεδρίασης

Ώρα συνεδρίας με την Mistress Alexandra. Αυτές οι μίνι συνεδρίες έχουν διάρκεια περίπου 10/15 λεπτά και γίνονται χωρίς να παρακολουθούν άλλοι τι συμβαίνει.

20 EUR
Χρόνος συνεδρίασης

Ιδιωτική συνεδρία για ζευγάρια με μία από τις κυρίες. Αυτές οι μίνι συνεδρίες έχουν διάρκεια περίπου 10/15 λεπτά και γίνονται χωρίς να παρακολουθούν άλλοι τι συμβαίνει.

The Omega Compound

The Ladies